Temps lliure

Nit de Reis a Santa Cristina d’Aro

Aquest any, he decidit repetir la nit de reis al meu poble. La nit no ha resultat mai tant espectacular com a les cavalcates de les grans ciutats, però el que sí que és cert, és la proximitat que disposen els infants dels tres Reis d’Orient i de tota l’experiència fantàstica.  Els infants els reben impacients, amb els seus fanalets, alguns fets a l’escola i altres comprats o fets amb els pares. Ses Magestats baixen de les carrosses, caminen amb la mainada, dónen un present a cada un,… I això, aquest tret distintiu, marca la diferència i la qualitat de l’experiència.

DSC_6296 DSC_6201 DSC_6250

Ruta dels 7 gorgs- El torrent de la cabana

Aquesta Ruta està al poble de Campdevànol, just al costat de Ripoll. Si hi voleu anar haureu d’agafar la GI-401 direcció Gombrén i als 2,5 km passareu el Camping Pirinenc. A 500 metros a l’esquerra trobareu un camí, el Camí de l’Auró, molt estret. Aquest camí us portarà fins el Pàrquing de la Font del Querol (42° 13′ 35″N 2° 7′ 41″E), on haureu de deixar el cotxe.

Des d’allà veureu el camí que s’ha de seguir. L’excursió fins l’últim gorg dura aproximadament 1h i 45 minuts, anant a pas lent i descansant a cada gorg. Al acabar es pot seguir el camí i rodejar la montanya o tornar enrere, depenent del temps del que disposeu. La ruta és fàcilment accessible i realment els gorgs són 7 meravelles d’aigua cristalina. A l’estiu, abans que comenci el setembre, us hi podeu banyar, tot i que l’aigua està força freda. És una activitat per fer amb els nens, amb els amics i amb la parella!

gorgs 2 gorgs gorgs 1

Jo vaig anar-hi amb un grup d’amics i ens ho vàrem passar molt bé, us ho aconsello!

——————————————————————————————————————–

El far de Sant SebastiàIMG_0700

Un dels meus llocs preferits de la Costa Brava. Ho aconsello a tothom que no hi hagi estat mai. Té unes vistes precioses i un camí per fer-hi un passeig. Les sortides de sol des del far són un privilegi, clar que per això s’ha de matinar! Si alguna tarda no sabeu què fer i sou a prop de Llafranch, ja ho sabeu! I a qui li agradi la fotografia, de ben segur que ho gaudirà.

IMG_0696IMG_0707