Qui sóc?

la foto (2)

Sóc l’Alexandra Anguera Campillo i tinc 23 anys. Quan era petita el meu joc simbòlic preferit era fer de mestra. A mesura que creixia aquest joc es va convertir en desig i ara mateix és la meva vocació. Al acabar la carrera, vaig decidir continuar formant-me dins del mateix camp, d’aquí la decisió d’endinsar-me en la Llicenciatura de Psicopedagogia.

La meva experiència com a mestra va començar amb les pràctiques de la universitat,on vaig tenir l’oportunitat d’estar tant a l’escola bressol com a l’escola pública i privada. Al acabar, he treballat en escola bressol i fent classes particulars a infants de Primària. M’agradaria tenir l’oportunitat de desenvolupar-me a l’escola ben aviat.

Les meves aficions són la fotografia, la música i els esports col·lectius, tot i que sortir a córrer  també em satisfà. Respecte la música, el meu instrument és la guitarra. La toco des de petita i és un gran recurs a l’aula.

Em considero una persona emprenedora, m’agrada trobar nous projectes i buscar la manera d’innovar. D’aquí, la meva col·laboració amb Juguetis i el SAPS.

La meva meta és poder formar part d’un equip de docents, participant en un projecte educatiu i col·laborant així, en l’educació integral dels infants. Vull posar el meu granet de sorra perquè l’ensenyament pugui ser millor.

I qui sap què ens depara el futur, però jo tinc clar que el meu ha d’estar relacionat amb l’ensenyament.

 Alexandra Anguera