La dolçor del Nadal

És una època freda, però alhora amb un gran caliu humà. Les ciutats i els pobles mudats de llum, els arbres decorats, ninots de neu vestits, … Amb el nadal arriba també la dolça innocència dels infants carregada d’il·lusió i d’un somriure infinit.

No hem d’oblidar mantenir i formar part de la màgia del Nadal, de fomentar la imaginació que comporta. La il·lusió no només es redueix a les joguines, sinó que és tot el que comporta el Nadal: dinars i sopars amb la família, amics, el compartir bones estones, la carta els reis, el cagar el tió, cantar, aprofitar l’ocasió i explicar històries i moltes coses més.

El dolç record queda per sempre i passa de generació en generació, i a cada època, ocupem un rol diferent, però mai tant emocionant com el de la infància. Hem de fer d’aquesta, una època feliç col·laborant sempre amb allò que puguem aportar. La quantitat no és rellevant, però si la qualitat de l’experiència del moment.

Són temps difícils, passem per una crisis que sembla no voler acabar i amb moltes famílies que passen per un mal moment. Però si recordem l’essència del Nadal, que és plena de vincles, alegria i solidaritat, veurem que si l’actitud és positiva i l’optimisme és elevat sempre trobarem la manera que aquest Nadal sigui igual o més especial que la resta.

Bon nadal i  bones festes!

 

Alexandra Anguera

Imatge

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s